filter_list

Filter

Rock-&-Ruddle-Haarborstels
Rock & Ruddle is een hoogwaardig haarborstel merk uit Engeland en ontwikkeld door twee vriendinnen: Alexandra Rock en Jackie Ruddle. Zij merkten nadat zij hun premium haarborstel hadden verloren, dat in dit segment de consument slechts twee keuzes had: een bruine of een zwarte borstel. Zij kregen toen het idee om kleur in het hoogste markt segment te brengen.
 
Rock & Ruddle was geboren: hoogwaardige kwaliteit haarborstels met een opvallend en kleurrijk design. Rock & Ruddle haarborstels zijn vervaardigd van echt varkenshaar, met een nylon kern om klitten te ontwarren.
 
In varkenshaar zitten microscopisch kleine schubbetjes die de natuurlijke talg en oliën van de hoofdhuid opnemen en verspreiden door het haar. Ze zijn sterk en veerkrachtig en borstelen de haren zonder eraan te trekken. Het resultaat: gezond en mooi glanzend haar.

Op dit moment zijn er meer dan 30 verschillende designs verkrijgbaar en speciaal voor baby's zijn er ook borstels te verkrijgen met heel zacht gebleekt varkenshaar.

Rock & Ruddle borstels worden ondertussen in Nederland en België gebruikt en verkocht door de beste kappers.


Weergave: