Hair Turban White Aquarius Hair Turban White Aquarius Hair Turban White
Hair Turban White Aquarius Hair Turban White Aquarius Hair Turban White
Aquarius Hair Turban White
2 Reviews | Review toevoegen
De Aquarius Hair Turban White droogt haar snel en voorzichtig en heeft een makkelijke knoopsluiting. Voor gezond en mooi haar.
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De manier waarop je je haar droogt is erg belangrijk voor mooi en gezond haar. Je haar is namelijk op zijn kwetsbaarst als het nat is. Dit komt doordat bij nat haar de minuscule schubbetjes in het haar open gaan staan. Het is dan erg belangrijk om je haar niet te droog te wrijven met een handdoek. Ook het onnodig lang föhnen van haar dat nog erg nat is, is schadelijk voor je haar. Daarom is de Aquarius Hair Turban ontwikkeld.

De Aquarius Hair Turban is gemaakt van een speciale microvezel die een zeer snelle opname en verspreiding van water combineert met een heerlijke zachtheid. De fijne wafel structuur geeft een heerlijk luxe gevoel.

De Aqaurius Hair Turban is verkrijgbaar in twee kleuren: een witte voor ongeverfd haar en een donker grijze voor geverfd haar.

Ideaal voor thuis en salon gebruik.

Sorteren op:

Review toevoegen
Nicky - 09-04-2018 12:38

Gekregen van een vriendin en ben er geweldig blij mee. Je draait de turban makkelijk in je haar, droogt vele malen beter dan een gewone handdoek en dat ook nog heel snel. Ik ben fan!

Sonja - 16-10-2017 07:36

Ik maakte al en tijdje gebruik van een badstof haardoek voor het gemak maar mijn haar bleef best nat. Sinds kort gebruik ik een haardoek van Aquarius waarmee ik super blij verrast ben met hoe veel vocht het opneemt waardoor vervolgens de föhn tijd veel korter is. Veel gezonder voor mijn haar. Ik ben er heel blij mee.