Hair Turban Dark Grey Aquarius Hair Turban Dark Grey. Ook geschikt voor geverfd haar.
Hair Turban Dark Grey Aquarius Hair Turban Dark Grey. Ook geschikt voor geverfd haar.
Aquarius Hair Turban Dark Grey. Ook geschikt voor geverfd haar.
3 Reviews | Review toevoegen
De Aquarius Hair Turban Dark Grey droogt haar snel en voorzichtig en heeft een makkelijke knoopsluiting. Hij is ook geschikt voor geverfd haar.
€ 19,95
Prijs per Stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De manier waarop je je haar droogt is erg belangrijk voor mooi en gezond haar. Je haar is namelijk op zijn kwetsbaarst als het nat is. Dit komt doordat bij nat haar de minuscule schubbetjes in het haar open gaan staan. Het is dan erg belangrijk om je haar niet te droog te wrijven met een handdoek. Ook het onnodig lang föhnen van haar dat nog erg nat is, is schadelijk voor je haar. Daarom is de Aquarius Hair Turban ontwikkeld.

De Aquarius Hair Turban is gemaakt van een speciale microvezel die een zeer snelle opname en verspreiding van water combineert met een heerlijke zachtheid. De fijne wafel structuur geeft een heerlijk luxe gevoel.

De Aqaurius Hair Turban is verkrijgbaar in twee kleuren: een witte voor ongeverfd haar en een donker grijze voor geverfd haar.

Sorteren op:

Review toevoegen
Maris - 06-01-2018 15:19

De aquarius turban werkt echt ! Mijn haren zijn veel eerder droog als met gebruik van een handdoek.

Ellen - 05-11-2017 16:00

Mijn turban werd vorige week geleverd in een praktisch tasje. Vandaag heb ik mijn turban voor het eerst gebruikt. Mijn haar is veel sneller droog en het voelt heerlijk zacht aan. Ik ben er blij mee.

Claudia - 03-10-2017 16:02

Wat een super fijn produkt. Heerlijk zacht voor mijn haar en makkelijk in gebruik!